Inrichting en aanpassing werkomgeving

Ontwerp bestaande uit het opnieuw inrichten van 3 spreekkamers.

Aan de vergaderzaal en kantine onderdelen toevoegen voor een huiselijker sfeer.

De opdrachtgever heeft een eigen leverancier voor meubels. Tijdens de ontwerpfase is er een goede en prettige samenwerking ontstaan met de opdrachtgever, de leverancier en mij. Het onderstaande gewenste resultaat is hierdoor tot stand gekomen.

Spreekkamer 01

DSC_0540 DSC_0548 Spreekkamer 01 DSC_0538

De meubels zijn met zorg uitgekozen. De kleurstelling van de stoelen is door mij samengesteld en daarop zijn de verlichting, de kunst (schilderijen) en de kleur van de accentwand aangepast .

Spreekkamer 02

DSC_0534 DSC_0554 DSC_0530

De meubels zijn met zorg uitgekozen en in een andere stijl dan spreekkamer 01. De kleurstelling van de stoelen is door mij samengesteld en ook hier is de verlichting, de kunst en de kleur van de accentwand aangepast tot een sfeervol geheel.

Spreekkamer 03

DSC_0573

DSC_0575 DSC_0572

 

DSC_0475 DSC_0583 DSC_0570

Ook hier zijn de meubels met veel zorg uitgekozen en weer in een andere variatie dan spreekkamer 01 en 02. De kleurstelling van de stoelen is aangepast aan de bestaande vergadertafel. De opdrachtgever had voor deze ruimte naast een vernieuwd interieur nog meerdere wensen. Zo was de akoestiek in de ruimte erg onaangenaam en er was geen daglicht beleving. Advies van een geluid- en lichtadviseur is dan ook meer dan welkom. Hiervoor heeft hij een verlicht akoestisch paneel en indirecte verlichting geplaatst. Voor deze ruimte heb ik een hangend op maat gemaakt wandmeubel ontworpen.

Vergaderzaal 

DSC_0562

DSC_0558 DSC_0556

De bestaande vergaderzaal heeft een goede basis en door het toevoegen van een op maat ontworpen wandmeubel met wandpanelen is het een compleet geheel geworden. De materialen voor het wandmeubel en de panelen zijn aangepast aan de kleuren die al aanwezig waren in de ruimte. Er zijn extra verrijdbare plantenbakken besteld om de ruime vergaderzaal optisch te kunnen verkleinen.

Kantine

DSC_0486

DSC_0487 DSC_0488

In de kantine zijn de graffiti schilderijen, gemaakt door de werknemers, een inspiratiebron voor mij geweest. Het vrolijke kleurgebruik haalt de bestaande tafels en stoelen in de ronding helemaal op. Door de toevoeging van op maat ontworpen witte tafel met de door mij samengestelde gekleurde stoelen, ronde poefen en lampen vormt het een fris geheel.

DSC_0489

Het hangend wandmeubel is ontworpen en op maat gemaakt.

DSC_0500

Het wandpaneel heeft een leuk eigen karakter omdat er verschillende werknemers in de afbeelding zijn te zien.

DSC_0587

De kantinekeuken heeft een toevoeging gekregen van een op maat ontworpen wandkast voor het ordenen van de gebruiksartikelen.

DSC_0505 DSC_0496

In de ronding zijn bij de bestaande tafels fraaie booglampen geplaatst dit in samenwerking met de lichtadviseur. Op deze manier is er goed werklicht ontstaan.

Er zijn extra verrijdbare plantenbakken bij besteld om de eventuele werk/zit plekken deels af te schermen.

 

 

 

 

 

 

 

← Back