Ontwerp woonkamer

Advies betreffende een indeling voor de woonkamer waarin een rustige  en landelijke sfeer de wens is. De bewoners hebben alle meubels nieuw aangeschaft en het TV wandmeubel is speciaal voor hen op maat gemaakt. De PVC vloer die al in de woning lag is meegenomen in het interieuradvies.

DSC_1015 ontwerp rustig woonkamer

Aan de hand van een aantal indeling- en kleurvoorstellen is de voorkeur uitgesproken voor blauwtinten. Met het ontwerp zijn de bewoners op pad gegaan om passende meubels te vinden, zoals ingetekend in het plan.

materiaalvoorstel  ontwerp wandmeubel

 

 

DSC_0947 Marieke Ontwerpt interieur bank

Marieke Ontwerpt gordijnen DSC_0971

TV wandmeubel bestaande uit twee hangende bovenkastjes waarvan er één open en de ander gesloten is. De hangende TV kast heeft twee laden en twee vakken die afgesloten zijn met klepfronten. Alle fronten zijn voorzien van een greeploos tip-on systeem voor een mooi en eenvoudig resultaat.

 

lamp Marieke ontwerpt  bank marieke ontwerpt  DSC_0985

 

bijzet tafel Marieke Ontwerpt  vaasjes Marieke ontwerpt

 

 

← Back