Werkwijze

Marieke Ontwerpt biedt u diverse keuzemogelijkheden. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ter plaatse en een eventuele offerte kunt u zelf bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken. Door mijn Linked-in profiel aan te klikken middels de button links onderin uw scherm kunt u zien wat mijn achtergrond en werkervaringen zijn. Voor een passend advies wordt voorafgaande aan het gesprek gevraagd een plattegrond van de betreffende ruimte te leveren met een korte impressie van de beoogde sfeer of stijl die u wellicht aanspreekt.

Het onderstaande schema is een weergave van de opties die u worden aangeboden. Uiteraard zijn deze nog aan te passen naar uw persoonlijke situatie.  Zo kan een advies bestaan uit slechts een kleine aanpassing of geringe verbouwing binnen uw bestaande situatie of een de ondersteuning bij een complete verandering van uw interieur.
Dat iets aantrekkelijk moet zijn staat zeker hoog in het vaandel tijdens dit proces, maar uiteindelijk staan functionaliteit en leefbaarheid bovenaan.

Kortom: de inrichting moet mooi en tevens praktisch zijn.

Download hier de algemene voorwaarden:


 

← Back